Dulu ‘Pen4gih D4dah’, Tapi Sekarang Ramai Wanita ‘Cair’ Dengan Lelaki Ni

Siapa sangka berhenti merok0k betul-betul boleh ubah rupa dan penampilan seseorang tu!

Baru-baru ni, seorang lelaki warganegara Taiwan kongsi gambar-gambar menunjukkan perubahan diri dia lepas berhenti merok0k. Menurut WORLD OF BUZZ, penampilan dan kesihatan dia ternyata benar-benar berubah.

Gambar yang dia kongsi dengan cepat viral dan mendapat perhatian ramai warga internet sampai dapat lebih 20,000 perkongsian dalam masa kurang dari 24 jam. Masing-masing terpegun dengan transformasi dia.

Katanya, dia dah berhenti merok0k sejak dua tahun lepas dan kini dia nampak lebih lively dan charming.

“Sewaktu masih merok0k ro0ok sekotak sehari, berat badan saya mencecah 52kg dan tinggi saya 178cm. Mulut saya memang bau tembakau. Saya boleh kenyang hanya dengan merok0k dan kadang kala saya tak kisah pun kalau tak makan. Muka saya pula sangat berminyak dan penuh dengan jerawat.”

Disebabkan badan dia yang kurus dan penampilan tak terurus, ramai yang sangka dia pen4gih dad4h. That’s why dia beritahu dekat status yang dia tak pernah sentuh dad4h seumur hidup dia.

Selain tu, dia mengaku yang berhenti merok0k tak semudah disangka dan dia ambil masa selama 4 tahun untuk betul-betul buat tabiat merok0k tu.

Berat badannya kini mencecah 70kg dan muka pun susah nak naik jerawat. Bukan tu je, dia akui seronok sebab dapat enjoy pelbagai jenis rasa makanan! Pemuda ni akhiri status dia dengan berkata,

“Tak susah nak berhenti merok0k, kamu cuma perlu ada kesungguhan.”

Berhentilah merok0k untuk hidup yang lebih sihat! Ayuh!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Lobak Merah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*