Selepas 15 Tahun, Gaya Pelakon Sinetron ‘Bawang Putih’ Ini Patut DITlRU Hijabi!

Siapa sahaja tidak kenal dengan drama sinetr0n Indonesia yang pernah mendapat tempat dalam kalangan penonton pada suatu ketika dulu iaitu Bawang Putih Bawang Merah. Penulis pun saIah seorang penonton setia sinetr0n ni ye…

Pelakon utama yang sering menjadi bualan hang@t pada ketika itu ialah Nia Ramadhani sebagai Bawang Merah, Revalina S Temat sebagai Bawang Putih dan Dimaz Andrean sebagai Ferdi iaitu heronya.

Tapi selepas sinetron ini, nama Revalina S Temat jarang didengari kan?
Pelakon yang berumur 34 tahun itu lebih memilih penampilan yang s0pan dan muslimah tambahan pula dia sudah bergeIar ibu kepada dua cahaya mata.

Rata-rata gaya yang ditampilkan pelakon jelita itu adalah dengan memakai tudung bawal dan pakaian yang kelihatan longgar serta kemas sesuai sangat para hijabi dan remaja untuk men!ru penampilanya.

Rata-rata Memuji Penampilannya
Revalina yang sering memuat naik gambarnya di laman Instagram telah mendapat pujian daripada pengikut apabila dirinya sentiasa menutup aurat dengan sempurna.

Apapun Revalina memang cukup cantik dan menawan walaupun sudah menutup aur@t dengan sempurna. Teringat pula penulis dengan bawang putih yang sering dibuIi oleh bawang merah..hiks

Sumber:remaja

Facebook Comments

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*