Nazrief Nazri selamat diijab kabul Dengan Seorang Model

PELAKON, Nazrief Nazri, 28, sah bergelar suami kepada model hijab Aizatul Aqma Hamdan, 25, dengan sekali lafaz di Seavoy House, Titiwangsa, jam 6.10 petang hari ini.

Pasangan itu selamat dinikahkan jurunikah Masjid Ibnu Sina, Titiwangsa, Saiful Hamizi.

Tahniah !!

View this post on Instagram

ALHAMDULILLAH Maka bermulalah perjalananan hidup kami sebagai suami isteri. Terima kasih kepada keluarga dan sahabat handai kami yang hadir ke majlis sederhana kami petang semalam. Kepada yg tidak mendapat jemputan, kami mohon maaf kerana majlis kami dibuat secara sederhana sahaja. InshaaAllah, jika tiada aral melintang kami akan jemput utk majlis resepsi nanti. Doakan hubungan kami diberkati dan berpanjangan sampai syurga. I love u syg @angellajoliey. MAJLIS PERNIKAHAN NAZRIEF & AQMA @nazrief_nazri & @angellajoliey #NazAqmaForever #NazAqmatilljannah Wedding Planning & Coordination : @klweddingministry Venue : @theseavoyhouse Decorator : @flair.design Busana pengantin : @myaaweddingcouture Groom’s Makeup : @makeupbyija_mnm Bride’s Makeup : @liezamakeup Photography & Videography : @deongraphy Khemah : @izzicanopy Catering : @dhilsajianutara Henna : @mad.about.henna Emcee : @quzaimiekhairuddin Kereta : @abang_alii Busana Groomsmaid : @jubahsouq @souqformen Busana Bridesmaid : @qhalesaa Sound System : @fameventures Hantaran & Handbouquet : @klweddingministry DAN RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PIHAK YANG TERLIBAT SECARA LANSUNG DAN TIDAK LANGSUNG DALAM MAJLIS INI

A post shared by NAZRIEF NAZRI (@nazrief_nazri) on

Pada majlis berkenaan, pihak lelaki menyerahkan mas kahwin RM80 dan wang hantaran RM15,000.

Pihak lelaki juga menyerahkan tiga dulang hantaran dan berbalas lima daripada pihak perempuan.

Menurut pelakon yang dikenali dalam drama Makmum Yang Paling Aku Cinta itu, dia bersyukur kerana majlis pernikahannya dengan Aizatul berjalan lancar.

“Alhamdulillah, majlis pernikahan berjalan dengan lancar seperti direncanakan.

“Lebih setahun mengenali hati budi, kami juga sepakat mengakhirinya dengan perkara yang wajib iaitu pernikahan seperti dituntut agama,” katanya.

Majlis pernikahan itu dihadiri kira-kira 100 tetamu termasuk keluarga dan kenalan rapat.

Terdahulu, Nazrief juga menghantar rombongan merisik Aizatul pada 30 Jun tahun lalu.

sumber ig

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*